spacer.png, 0 kB spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Webdesign
tr

Websites gemaakt en geproduceerd door Jan-Willem L. Guldemond Webdesign.
Een complete, zeer onderscheidende eigen website voor uw bedrijf.

De juiste keuze  

Websites bestaan heden ten dage meer en meer uit zogenaamde 'standaardmodules', ofwel templates die aangepast worden door ze te 'personaliseren' voor een gebruiker. Een standaardoplossing dus voor iets wat in onze ogen maatwerk behoort te zijn. De website is tegenwoordig immers een van de hoofdingangen en gezichten van een bedrijf geworden. Veelal het eerste waar nieuwe klanten, werknemers en toeleveranciers naar kijken bij een kennismaking met het bedrijf en een plek waar mensen regelmatig terugkeren, al is het maar voor het opzoeken van een adres, telefoonnummer of naam. En dan hebben we het nog niet eens over de informatie over produkten en diensten welke een bedrijf op een website kwijt kan, een goede vindbaarheid in zoekmachines en een prettige, logische en functionele opzet en navigatie van de website.

De inhoud die door u als klant hiervoor wordt aangeleverd is belangrijk, maar ook hoe deze verder verwerkt wordt. Wij denken hierin mee. Het bezig zijn met een website vormt zowel voor u als opdrachtgever als voor ons als makers van de website, en uiteindelijk ook voor alle gebruikers, een nieuwe blik op het bedrijf dat op de website wordt vertegenwoordigd. Wij vinden dat dit goed hoort te gebeuren. Liefst oorspronkelijk en in originele en onderscheidende kwaliteit uitgevoerd. Geen knip en plakwerk in een standaardoplossing dus, wat ons betreft. Hier hangt inderdaad vaak een hoger dan gemiddeld prijskaartje aan, maar wij zijn van mening dat deze investering zich in de loop van de tijd meer dan terug betaalt.

Met het zelf verzorgen van de fotografie voor een website kunnen wij nog verder gaan in het bouwen van een eigen en visueel hoogwaardig gezicht. Deze (foto-)grafische benadering is naast een hoogwaardige technische functionaliteit op de achtergrond een van de kenmerken van ons portfolio. Wij creëren graag iets moois voor u dat al het voorgaande overtreft en boven de mode uitstijgt. Onze websites hebben relatief een zekere 'tijdloosheid' waardoor ze naast de huisstijl van een bedrijf vaak jaren meekunnen.

Het spreekt voor zich dat er in gebruik verschillende functionaliteiten gebouwd kunnen worden; met of zonder contentmanagement systeem (eigen onderhoud van pagina's), zoekmachine-optimalisering, voorraad of verkoopfunctionaliteit, meertaligheid en productpresentatie. Van algemeen visitekaartje tot vol functionele verkoopwebsite met eigen database, alles is op maat gesneden mogelijk.

Onze websites onderscheiden zich.

Jan-Willem L. Guldemond
Photography and Web-Production
www.guldemond.com

info@guldemond.nl

spacer.png, 0 kB